woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
4
(1)

Ryan Koolwijk ready voor nieuwe uitdaging bij NATIO Suriname

lees ook ...

Juventus lonkt Antoine Griezmann naar Italie

De Franse international Antoine Griezmann op huurbasis spelend voor Atletico Madrid zou mogelijk zijn carriere kunnen voortzetten in Italie Antoine Griezmann kende geen geweldige periode bij Barcel...

De 36-jarige middenvelder stopt als voetballer en wordt assistent bondscoach van NATIO

Begin dit jaar was al duidelijk dat Ryan Koolwijk zou stoppen met voetballen en er toen gesprekken gaande waren om hem aan te trekken als assistent bondscoach bij NATIO. Ryan had PEC Zwolle al aangegeven dat hij zijn aflopend contract niet wilde verlengen.

De zevenvoudig international van Suriname spreekt van een mooie kans om als trainer een nieuwe uitdaging aan tegaan en toen hij door de Bondscoach van NATIO Stanley Menzo werd benaderd om als assistent bondscoach in dienst te treden, hij dat met beide handen aangreep. NATIO is voor hem geen onbekend terrein, hij werd door de oud bondscoach van NATIO geselecteerd om het team te komen versterken, de groep is niet nieuw voor hem.Koolwijk zijn voornaamste taak is om nieuwe potentiële internationals te scouten om voor NATIO uit te komen. Op 4 juni speelt NATIO in suriname tegen Jamaica in de Nation League.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRyan Koolwijk ready voor nieuwe uitdaging bij NATIO Suriname