woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
4
(1)

Ryan Koolwijk ready voor nieuwe uitdaging bij NATIO Suriname

lees ook ...

Opvallende nederlagen van Barcelona

De kersverse kampioen van de LA Liga  Barcelona  heeft na het behalen van het kampioenschap  twee wedstrijden na elkaar  verloren en tegen ploegen van wie onder normale omstandigheden gewonnen zou  wo...

De 36-jarige middenvelder stopt als voetballer en wordt assistent bondscoach van NATIO

Begin dit jaar was al duidelijk dat Ryan Koolwijk zou stoppen met voetballen en er toen gesprekken gaande waren om hem aan te trekken als assistent bondscoach bij NATIO. Ryan had PEC Zwolle al aangegeven dat hij zijn aflopend contract niet wilde verlengen.

De zevenvoudig international van Suriname spreekt van een mooie kans om als trainer een nieuwe uitdaging aan tegaan en toen hij door de Bondscoach van NATIO Stanley Menzo werd benaderd om als assistent bondscoach in dienst te treden, hij dat met beide handen aangreep. NATIO is voor hem geen onbekend terrein, hij werd door de oud bondscoach van NATIO geselecteerd om het team te komen versterken, de groep is niet nieuw voor hem.Koolwijk zijn voornaamste taak is om nieuwe potentiële internationals te scouten om voor NATIO uit te komen. Op 4 juni speelt NATIO in suriname tegen Jamaica in de Nation League.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRyan Koolwijk ready voor nieuwe uitdaging bij NATIO Suriname