dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Ryan Gravenberch sluit aan bij Oranje

lees ook ...

Philip Cocu keert als hoofdtrainer terug bij Vitesse

De 51-jarige Philip Cocu is  vanaf maandag aangesteld als de opvolger  van Thomas Letsch bij de ploeg van Vitesse en tekent een contract tot 2024 Cocu heeft in de jaren negentig vijf seizoenen gesp...

De bondscoach Frank de Boer heeft Ryan Gravenberch uitgenodigd om aan te sluiten bij de selectie van het Nederlands elftal. Eerder was Gravenberch al opgeroepen voor Jong Oranje dat vandaag start met de voorbereiding op de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden. De 18 jarige middenvelder van Surinaamse komaf zal vandaag nog mee trainen met Jong Oranje om vervolgens morgen aan te sluiten bij het grote Oranje. de selectie van het Nederlands elftal zal dan weer bestaan uit 24 spelers.

Woensdagavond speelt oranje een oefenwedstrijd tegen Spanje. De wedstrijd zal plaatsvinden in de In de Johan Cruijff ArenA om 20:45.

Zondag 15 november is Bosnië-Herzegovina te gast in Amsterdam voor een duel in de Nations League (18:00 uur). Woensdag 18 november sluit het Nederlands elftal de groepsfase van Nations League af in Chorzów, er zal dan gespeeld worden tegen Polen om 20:45 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRyan Gravenberch sluit aan bij Oranje