dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

18 jarige Gravenberch blinkt uit in Champions League

lees ook ...

La Lakers winnen in de NBA van Milwaukee Bucks

De La Lakers die een slechte start kenden in de NBA competitie hebben vrijdagavond met 133-129 kunnen winnen van de Milwaukee Bucks waarbij Anthony Davis 44 punten scoorde. Los Angeles Lakers wist ...

De getalenteerde voetballer Ryan Gravenberch heeft met Ajax een mooie overwinning weten te boeken in de Champions League, 3-1 tegen FC Midtjylland. Gravenberch wist met een wereldgoal de openingstreffer van Ajax op zijn naam te zetten. De Amsterdammers hebben nu vier wedstrijden gespeeld en zeven punten. Hiermee is Ajax weer dichterbij de gestelde doelstelling en dat is overwinteren in de Champions league of Europa league.

Gravenberch was tevreden over zijn vertoonde spel, tegelijkertijd heeft hij ook kritische punten waar aan hij moet werken. Een van de dingen waarvan hij vind wat beter kan, is het scoren, dit heeft hij in deze wedstrijd ook gedaan. De middenvelder toont progressie en hij is er tevreden mee.

“Het is m’n eerste doelpunt van het seizoen, en een mooie ook! Ik zag de bal onderkant lat in het doel gaan. Ik hoop dat er meer volgen. Ik kan niet wachten om het terug te zien.”

De volgende wedstrijd is uit tegen Liverpool, op Anfield. De Engelsen hebben verloren tegen Atalanta, hierdoor deelt Ajax een gedeelde tweede plek in de Poule met Atalanta.

Gravenberch blijft optimistisch; “Het maakt niet uit, wij moeten nu bij Liverpool ook laten zien dat we kunnen winnen. Als je twee keer wint, ben je groepswinnaar!”

De overige doelpunten makers voor Ajax waren Noussair Mazraoui en David Neres. Voor FC Midtjylland scoorde Awer Mabil het werd hier door 3-1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport18 jarige Gravenberch blinkt uit in Champions League