donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ryan Gravenberch blijft bij Bayern Munchen

lees ook ...

UFC Alexa Grasso verdedigt haar titel met succes

UFC Fighter Alexa Grasso verdedigde voor land en volk Mexico haar vlieggewicht titel zaterdagavond met succes tegen Valentina Shevchenko. Afgelopen nacht werd ter ere van de Mexicaanse Onafhank...

De Nederlandse international en speler van Bayern Munchen  Ryan Gravenberch mag ondanks weinig speelminuten niet vertrekken bij de club.

Ryan Gravenberch, die bij zijn vorige club Ajax vrijwel elke wedstrijd in de basis stond moet het nu met minder doen bij zijn huidige club Bayern Munchen. Gravenberch kwam het afgelopen seizoen nauwelijks in actie bij Bayern en besloot daarom uit te kijken naar een andere club waar hij meer aan spelen toe zou kunnen komen om zo ook nog in het vizier te blijven van bondscoach  Ronald Koeman om zodoende nog een rol van betekenis te spelen bij het Nederlandselftal. De Engelse club Liverpool toonde de afgelopen weken serieuze interesse te hebben in het aantrekken van Gravenberch maar Thomas Tuchel, de huidige coach van Bayern Munchen ziet vooralsnog geen heil in een vertrek van Gravenberch naar een andere club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRyan Gravenberch blijft bij Bayern Munchen