dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Russisch paspoort voor Quincy Promes nog onzeker

lees ook ...

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap West...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103. De 25 -jarige Luka Donic hee...

De aanvaller van de Russische ploeg Spartak Moskou  Quincy Promes wil zijn Nederlandspaspoort behouden.

Quincy Promes die voor Spartak Moskou in actie komt is niet meer zeker als hij het nederlandspaspoort wilt ruilen voor het Russisch paspoort die heeft hij zondagavond via zijn advocaat Robert Malewicz laten weten.Promes is verwikkeld in een   een aantal strafzaken zo is hij verdachte in de steekpartij van zijn neef en mogelijk ook nog betrokken in een zaak over drugssmokkel.Een paar weken geleden werd via de Russische pers bekend gemaakt dat Promes via zijn advocaat het Russisch paspoort aangevraagd om zo een eventuele celstraf in Nederland te ontlopen.

Promes heeft zondagavond aangegeven dat hij nooit een Russisch paspoort heeft aangevraagd, mensen in mijn omgeving hebben  de mogelijkheid onderzocht, maar dat zou tenkostte gaan van mijn Nederlandspasoort en dat wil ik niet. Voorlopig kan Promes alleen met zijn club buiten de grenzen van Rusland gaan als hij in het bezit is in een visum van dat betreffende land.Op 3 maart moet Promes voor de rechter verschijnen als verdachte voor het steken van zijn neef.Promes geeft aan dat hij onschuldig is en graag zelfs zijn verhaal zou willen doen voor de rechter in Nederland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRussisch paspoort voor Quincy Promes nog onzeker