donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
1
(1)

Rugnummers WK elftal Nederland bekend

lees ook ...

Leeds United zet transferbedrag Summerville vast

Leeds United heeft in een statement aangegeven wat het gevraagde transfer bedrag van hun sterspeler Crysencio Summerville is. Als club zijn we ervan bewust dat gezien de goede prestaties van Su...

Bondscoach Louis van Gaal heeft maandag de rugnummers van het WK eltal van Nederland vrij gegeven en krijgt doelman Remko Pasveer rugnummer 1.

Als Pasveer met zijn rugnummer 1  de eerste keus is om in het doel te staan van Nederland tijdens het WK is nog een open vraag. Van Gaal heeft nog geen uitspraak hierover gedaan.Justin Bijlow heeft nr 13 Andries Noppert 23, dan zijn de andere keepers in het elftal.Frenkie de Jong is een belangrijke schakel op het middenveld maar krijgt nr 21, normaal gesproken een reserve nummer, Xavi Simons, als nieuw kommer krijgt nr 25.

nr. 2 Jurrien Timber,  3 Matthijs de Ligt  4.Virgil van Dijk 5.Nathan Ake 6.Stefan de Vrij  7. Steven Bergwijn, 8 Cody Gakpo 9. Luuk de Jong 10. Memphis Depay,  11. Steven Berghuis 12 Noa Long  13 Justin Bijlow 14 Davy Klaassen  15  Marten de Roon  17 Daley Blind.21 Frenkie de Jong, 22 Denzel Dumfries  24. Kenneth Taylor, 25  Xavi Simons.Nederland speelt in de groepsfase tegen Senegal, Ecuador en Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRugnummers WK elftal Nederland bekend