woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ruben Neves naar Saoedi Arabie voor nieuwe uitdaging

lees ook ...

Record aantal toeschouwers zien NATIO vrouwen winnen

Duizend zeven en twintig toeschouwers zagen de NATIO vrouwen voetbalselectie zondagavond in de Road to Gold Cup met 1-0 winnen van Antiqua. De goede prestaties van de Nationale vrouwenvoetbalse...

De 26-jarige Portugese international  Ruben Neves verlaat de Engelse club  Wolverhampton voor de Arabische club Al- Hilal.

Wolverhampton heeft op hun website aangekondigd  dat hun middenvelder  Ruben Neves ervoor  gekozen  heeft om voor een club record bedrag  van 47 miljoen Euro  zijn carriere  voort te zetten bij de Arabische club Al – Hilal.

Ruben Neves  scoorde 30 doelpunten in 253 wedstrijden  gedurende zijn 6 seizoenen bij de  club. Neves maakte  deel uit van het team die in 2018 de Sky Bet Championship won, kort nadat hij van Fc Porto overkwam. Hij  de club aan een FA Cup semifinals in 2019  en de Europaleague kwartfinale in 2020. We verliezen in hem een leider op het veld, een speler van kaliber en een speler die zich  altijd voor honderd protect inzette, het maakte voor hem niet uit welke  wedstrijd het ook was, dit Wolverhampton  op hun site nahet vertrek van  hun sterspeler  Ruben Neves, die ook in de belangstelling  stond van Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRuben Neves naar Saoedi Arabie voor nieuwe uitdaging