woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Royston Drenthe zet punt achter actieve voetbal carriere

lees ook ...

Surinaamse scholieren nemen deel aan de Consude Games2023 in...

De delegatie van Surinaamse scholieren is zondagmet een charter vlucht vertrokken naar Chilie voor deelname aan de Consude Games 2023 en zullen op de ondelen Atletiek, basketbal , schaken . volleybal ...

De 36-jarige met een Surinaams roots  Royston Drenthe heeft besloten definitief een punt te zetten achter zijn actieve voetbal carriere en stop bij Kozakken Boys.

Drenthe stond de afgelopen periode onder contract bij de 2de divisie club Kozakken Boys. ”Na overleg met het bestuur heb ik besloten te stoppen bij de club en ook met voetballen ” geeft Drenthe aan.” Ik heb veel respect voor de club, zonder modder te willen gooien, toch zijn er vraagtekens bij het besluit van het bestuur, die aangaf dat de oud- speler van Feyenoord en Real Madrid overbodig is en dat de trainer heeft aangegeven dat er teveel overbodige spelers zijn en hij een aantal zal bedanken, maar achteraf blijkt dat de trainer dat nooit aan he bestuur gezegd heeft” verteld Drenthe verder.

Drenthe, debuteerde op 15 janauri 2006 in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse. Na Feyenoord vervolgde hij zijn voetballoopbaan bij Real Madrid, Hercules, Everton, Alania Vladikavkaz en nog een aantal kleinere club.” Het was geweldig, maar toch is het definitief dat ik stop. De gedachte van het stoppen, is wel heel erg wennen. Ik heb er nog maar een nachtje over geslapen. Clubs hoeven me nu echt niet meer te bellen, het is defenitief een Nee benadrukt Drenthe nog.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRoyston Drenthe zet punt achter actieve voetbal carriere