dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Ronaldo Luis Nazario niet langer eigenaar van Cruzeiro

lees ook ...

NBA Play-offs New York Knicks dichtbij finale in 24 jaar

De New York knicks is een wedstrijd verwijderd van de eerste play-off finale in de Eastern Conference door dinsdagavond met 121-91 te winnen van de Indiana Pacers. Aan de hand van Jalen Brunson...

Ronaldo Luis Narazio oud speler van cruzeiro, PSV, Barcelona, Real Madrid, Intermilan en de Nationale selectie van Brazilie heeft zijn oude liefde de club waar hij begon verkocht voor een bedrag van 65 miljoen euro.

Ronaldo namen in 2021 negentig procent van de aandelen van de Braziliaanse club Cruzeiro over. Cruzeiro meldt in een statement dat het bedrijf BPW Sports het aandelenpakket overneemt voor een bedrag van omgerekend ongeveer 65 miljoen euro. Ronaldo en BPW Sports hebben een overeenkomst getekend voor de overname van alle aandelen van Tara Sports brasil.

Ronaldo hielp zijn oude liefde 3 jaar terug uit de schulden. Een tergkeer naar de hoogste klasse van Brazilie liet niet lang op zich wachten, maar dit seizoen vallen de prestaties tegen. Ronaldo blijft nog lid van de raad van bestuur van de club. Hij liet aan de Braziliaanse pers weten ook de aandelen in de spaanse club Valladolid te zullen verkopen. Daarna neem ik een tijdje rust.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRonaldo Luis Nazario niet langer eigenaar van Cruzeiro