zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ronald Koeman geeft FC Barcelona schuld voor afhaken Frenkie De Jong

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

De bondscoach van het Nederlandselftal Ronald Koeman geeft FC Barcelona de schuld dat Frenkie De Jong nog steeds last heeft van zijn enkelblessure die hij in de Spaanse competitie opliep.

Voor aanvang van de laatste friendly van het Nederlandselftal maandag tegen Ijsland werd bekend gemaakt dat Frenkie De Jong niet volledig is hersteld van zijn enkelblessure, alhoewel hij de afgelopen mee trainde met het Nederlandselftal, de verwachting was dat hij in de 2de wedstrijd van het Nederlandseltal tijdens het EK in Duitsland  in actie zou komen voor Nederland. De middenvelder van FC Barcelona zal ook de komende 3 weken niet hersteld zijn van zijn enkelblessure, waardoor besloten is om De Jong niet mee te nemen naar het EK2024 in Duitsland.

” Ik weet het reeds voor aanvang van de wedstrijd tegen Ijsland” zegt Koeman op de persconferentie na de gewonnen wedstrijd. Zondag was Koeman nog hoopvol gesteld over het toch meenemen van De Jong naar Duitsland. Tijdens de meeting met de pers haalt Koeman plotseling keihard uit naar zijn vorige werkgever Barcelona.Volgens Koeman heeft Barcelona laakbaar gehandeld het afgelopen seizoen en nu zitten wij met de gebakken peren.” We moeten ook kijken naar de gezondheid van de speler. De speler heeft een blessure verleden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRonald Koeman geeft FC Barcelona schuld voor afhaken Frenkie De Jong