zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Roinhood bewust van moeilijke opdracht in return tegen Herediano

lees ook ...

Krappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League

Het is de ploeg van Transvaal zaterdagavond gelukt een magere 1-0 overwinning te behalen om de ploeg van Voorwaarts in de Suriname Major League. De 2 oudste ploegen in Suriname, Transvaal en Voor...

De selectie van Robinhood heeft zich de afgelopen dagen heel goed voorbereidt op de return Concacaf Championship ontmoeting woensdagavond in het het Dr. Ir Franklin Essed stadion tegen de ploeg uit Costa Rica Herediano.

 

Vorige week verloor Robinhood de 1ste wedstrijd in Costa Rica met 0-2. Robinhood starttev in die wedstrijd heel goed, maar kreeg weinig speelruimte van hun tegenstander. Robinhood kreeg ook een aantal goede kansen om een resultaat uit de wedstrijd te halen. Doelman Jonathan Fonkel keepte toen een heel goede wedstrijd en zorgde ook ervoor dat de score beperkt bleef tot 2-0. We weten dat ze thuis het publiek zullen vragen om al 12de man achter hun te staan. We zijn daarop voorbereidt vertelde de coach over dewedstrijd van woensdag tegen Robinhood, we hebben aan een gelijkspel voldoende maar als de overwinning zich aandienst zullen we dat zeker aangrijpen  geeft de coach van Herwsiano aan tegenover de surinaamse pers.

Voor Robinhood wordt het een must win game en de tegenstander mag niet tot scoren komen. In de 1ste wedstrijd was doelman  Fonkel de man of the match. Woensdag zal het middenveld en de aanvalslinie van Robinhood moeten opstaan en de job weten te klaren tegen de ploeg uit Costa Rica. Het Surinaams publiek zal als de 12de man achter Robinhood staan en de spelers zullen het moeten afmaken. Gezien de kaarten verkoop is er nu al sprake van een  uitverkocht Essed stadion. Woensdagavond zal het te zijn. ” GO GO GO GO ROBINHOOD   ROBINHOOD MI BOOOOOOOOOOI. ESPN Nl al de wedstrijd live uitzenden, het is de 1ste keer dat een wedstrijd van een Surinaamse club live te zien is op ESPN NL met de bijbehorende VAR techniek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRoinhood bewust van moeilijke opdracht in return tegen Herediano