zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Rogriquez en Lemos openen UFC november gevechtsmaand

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

De UFC opent de maand november met een zeer belangrijke partij in de strogewicht divisie en wel tussen de nummer drie in de divisie Marina Rodriquez en Amanda Lemos die op de zevende plek staat.

Het is een titelgevecht in de UFC VEGAS 64.De Braziliaanse Marina Rodriquez staat tegenover haar landgenote Amanda Lemos.Voor Lemos wordt het een must win fight om weer aan te sluiten bij de top van de divisie. Voor Marina ligt er naar alle waarschijnlijkheid  een titelgevecht op haar te wachten  bij een eventuele overwinning op haar landgenote.Beide vrouwenv zouden eigenlijk het co-main event tegen elkaar vechten, maar werden twee weken geleden gepromoveerd tot main event nadat het gevecht tussen Bryce Mitchell en Movsar Evloev kwam weg te vallen.

Voor Rodriquez en Lemos een mooi buitenkansje om zich in de kijker te spelen bij het publiek. De inmiddels 35-jarige Rodriquez begon pas op 28ste met haar professionele MMA carriere. De talentvolle Braziliaanse wist in 2,5 jaar tijd een 9-0 record te realiseren en zodoende werd ze de meest begeerde MMA talent in Brazilie.

Amanda Lemos werd in 2017 door de UFA gecontracteerd als Jungle- Fight  kampioene.Lemos vocht destijds nog in de bantamgewicht klasse.Een minpunt voor Lemos was dat ze  in 2018 positief werd getest door de USADA op een verboden middel en werd voor twee jaar geschorst.Gelukkig heeft zich dit alles achter haar weten te zetten  en Rodriquez mag dit weekend veel tegenstand van haar verwachten. Lemos gaat voor een KO.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRogriquez en Lemos openen UFC november gevechtsmaand