zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Roger Federer verliest afscheidswedstrijd

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Gelijkspel geeft Duitsland nog hoop

Aanvaller Niclas Fullkrug geeft met een mooie uithaal  Duitsland nog hoop om de volgende ronde te halen door de gelijkmaker te scoren tegen Spanje. Het werd een heel interessante wedstrijd tussen d...

Het is Roger Federer niet gelukt om samen met zijn vriend Rafael Nadal zijn laatste wedstrijd winnend af te sluiten

Speciaal voor de Laver Cup kwam Roger Ferderer samen met Rafael Nadal op de tennisbaan.Federer kondigde vorige week aan een punt te zetten achter zijn actieve tennisloopbaan. De 41 jarige zwitser wordt al enige tijd achtervolgt door een lastige blessure wat hem genoodzaakt maakte om te stoppen met tennissen.

In een spannende partij en match- tiebreak verloren Federer en Nadal  van Frances Tiafoe en Jack Stock.Het leek alsof Nadal nog zenuwachtiger was dan Federer, die redelijk ontspannen oogde.Tijdens de eerste set verlies alles naar wens bij Federer en Nadal en ze wonnen ook de 1ste set, maar daarna ging het weer mis.De avond werd emotioneler voor beide tennissers na het laatste punt in de wedstrijd. Zowel Federer als Nadal braken in tranen uit.Tijdens het echte afscheid hield niemand het droog. Tiafoe/ Stock wonnen met 4-6 7-6 11-9.Federer won 42 Grandslam singles titles en kwam voor het laatst in actie in 2021 tijdens het Wimbledon Open  waar hij vanwege een blessure moest afhaken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRoger Federer verliest afscheidswedstrijd