woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Rodrygo leidt Real Madrid naar overwinning op Atletico Bilbao

lees ook ...

NBA Heat en Pelicans pakken laatste plek Play-offs

Miami Heat en New Orleans Pelicans hebben zich vrijdagavond als teams geplaatst voor de Play-offs in de NBA. In de voorronde, de play-in, schakelde Miami Heat de Chicago Bulls uit. New Orleans ...

De Braziliaanse international Rodrygo zorgde zondagiddag ervoor dat de afstand tussen Real Madrid en Barcelona in de LA Liga op acht punten blijft.

Rodrygo, de Braziliaan in dienst van Real Madrid zorgde zondagmiddag met zijn 2 doelpunten ervoor dat de afstand tussen Real Madrid en Barcelona in de LA Liga op 8 punten blijft. Real Madrid won door de doelpunten van Rodrygo met 2-0 van Atletico Bilbao. Zaterdag won Barcelona met 1-0 in eigen huis van Las Palmas.Na ongeveer 8 minuten spelen in de 1ste helft was het Rodrygo die de score opende in de wedstrijd.Bij Real Madrid was de Engelse international Jude Bellingham na een schorsing te hebben uitgezeten weer van de partij terwijl de Braziliaan Vincius Jr ontbrak vanwege een schorsing.De  ploegen gingen de rust in met een 1-0 voorsprong voor Real Madrid.

Ook in de 2de helft had Real Madrid het beste van het spel in handen. Het duurde wel tot de 72ste minuut voordat Real Madrid op nieuw tot scoren kwam. Wedero was het de Braziliaan Rodrygo, die met een  prachtig schot de doelverdediger van Atletico Bilboa het nakijken gaf en daarmee zijndoelpuntentotaal in La Liga dit seizoen op 10 brengt.Centrale verdediger Militao, die helemaal hersteld is van zijn blessure mocht van coach Carlo Ancelottie enkele minuten maken in de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRodrygo leidt Real Madrid naar overwinning op Atletico Bilbao