zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Robinhood wint voor de tweede keer Caribbean Concacaf Shield Cup

lees ook ...

Laurent Blanc nieuwe coach Arabische ploeg Al-lttihad

De 59-jarige Laurent Blanc volgt de Argentijnse Marcelo Gallardo als coach op bij de Arabische club AL -lttihad waar onder andere Karim Benzema en N'Golo Kante spelen. Het is voor Blanc zijn 2d...

Het is de kampioen van Suriname Robinhood zondagavond in St Kitts & Nevis gelukt om voor de tweede keer de Concacaf Caribbean Shield Cup te winnen door Golden Lion uit Martinique  in de finale met 5-1 te verslaan.

In 2019 won Robinhood voor het eerst  de Concacaf Caribbean Shield Cup. Zondagavond stond Robinhood voor de 2de keer in de finale door alle groepswedstrijden te winnen, de kwartfinale en de halve finale. In de finale van het toernooi had Robinhood tegenover zich Golden Lion uit Martinique. Robinhood startte de wedstrijd heel zelfverzekerd en stond binnen een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong die verder werd uitgebouwd tot 3-0 wat tevens ook de ruststand was.

In de 2de helft nam Robinhood wat gas terug en dat stelde Golden Lion in de gelegenheid om een tegen doelpunt te scoren, gelijk daarna pakte Robinhood de draad weer op en scoorde nog 2 keer. Robinhood won uiteindelijk de wedstrijd met 5-1 en pakte de Concacaf Caribbean Shield Cup voor de 2de keer. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg een speler van Golden Lion nog de rode kaart. Robinhood is de enige ploeg totnutoe die de Caribbean Shield Cup voor de 2de keer weet te winnen. De prijsuitreiking vond gelijk na de wedstrijd plaats.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRobinhood wint voor de tweede keer Caribbean Concacaf Shield Cup