woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Robinhood haalt volgende ronde Concacaf Championship niet

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

in een vrijwel uitverkocht Essed  stadion speelde Robinhood woensdagavond1-1 gelijk  tegen Herediano  uit Costa Rica en is daardoor uitgeschakeld omdat de eerste wedstrijd met 0-2 werd verloren.

In de  1ste helft ontbrak het aan stootkracht in de aanvalslinie van Robinhood  waardoor  Herediano  rustig hun spel kon spelen.Robinhood moest aanvallend spelen om zo tot scoren te komen daar zij de 1ste wedstrijd met 0-2  hadden verloren in Costa Rica.Herediano daarentegen had geen haast om de aanval op te zoeken.Ze bepaalden vooral in de 1ste helft het tempo van de wedstrijd , door veel terug te spelen naar hun doelverdediger. Beide teams zochten de kleedkamer op met 0-0 stand.

In de 2de helft was het Robinhood die veelvuldig de aanval opzocht en ook enkele  goede kansen die ze niet wisten te benutten,  op sommige momenten zelfs voor open doel werd er naast of hoog over het doel geschoten.Buiten de verwachting om kreeg Herediano  die de gelegenheid om op 1-0 te komen en dat gebeurde ook. Trainer  Godeken  van Robinhood pleegde enkele wissels en  dat bracht meer vaart in de aanvalslinie van Robinhood  met uiteindelijk in de 90ste  de gelijkmaker.Ondanks het gelijkspel is Robinhood  uitgeschakeld in dit tournooi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRobinhood haalt volgende ronde Concacaf Championship niet