woensdag 21 februari 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

Returnwedstrijden achtste finale Championsleague Dinsdag en Woensdag

lees ook ...

Amerikaanse club Bay FC verbreekt transferrecord vrouwenvoet...

De Amerikaanse vrouwenvoetbalclub Bay FC heeft het wereldwijde transferrecod gebroken voor het aantrekken  van Racheal Kundananji. De 23-jarige  Zambiaanse Racheal Kundananji verlaat het Spaans...

De Engelse club Manchester City kwam drie weken geleden niet verder dan een gelijkspel tegen de duitse ploeg RB Leipzig terwijl Intermilan met 1-0 wist te winnen van FC Porto

Met de returnwedstrijden dinsdag en woensdag zit de 1/8 finale van de Championsleague er bijna op, maar er zijn nog vier tickets weg te geven voor de volgende ronde van de Beker met de Grote Oren. Het team van Pep Guardiola Manchester City  speelde 3 weken gelijk n Duitsland tegen RB Leipzig en zal dinsdag in eigen huis  wel moeten winnen , willen ze  de kwartfinale bereiken, eindigt de wedstrijd weer gelijk dan zal er 2×15 verlengd worden, ook geen beslissing in de verlenging dan zullen de penalties vanaf de elf meter stip een winnaar moeten aangeven, ook daarna gelijk, dan zal er om en om een penalty genomen  geworden totdat een penalty gemist wordt.

In de 1ste wedstrijd in Duitsland, kwam City al heel vroeg op een voorsprong door een doelpunt van Riyad Mahrez, maar in de 2de helft scoorde Josko Gvardiol de gelijmaker voor de duitsers. In het eigen Eithad  stadion moet het wel mogelijk zijn de duitsers aan een kant te zetten of het zou weleens verrassend kunnen uitpakken met een overwinning van Leipzig.

 

                       FC PORTO  VS INTERMILAN

In de 1ste wedstrijd won Intermilan welliswaar met slechts 1-0 van FC Porto, maar net genoeg om thuis in Italie een gelijkspel uit de bus te halen.Helaas kende Intermilan een slechte generale richting de wedstrijd tegen FC Porto, want in de Serie A werd het afgelopen weekend met 1-2 verloren van Spezia en door het verlies is het kampioenschap in Italie niet meer haalbaar voor Intemilan, de achterstand met koploper Napoli bedraagt 18 punten.Intermilan kan niet beschikken over hun middenvelder Otavio, die vanwege een 2de gele kaart, de wedstrijd vanaf de tribune zal moeten volgen, verder zijn mogelijk ook nog afwezig Joao Marcelo en Evanilson.FC Porto reist met een fitte ploeg richting Italie en hoopt het getij te kunnen keren in Italie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReturnwedstrijden achtste finale Championsleague Dinsdag en Woensdag