dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Restant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld

lees ook ...

Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK2025 in Zwitserland

Het Nationale vrouwenelftal van Nederland heeft zich dinsdag weten te plaatsen voor EK2025 die in Zwitserland gehouden zal worden. De Nederlandse vrouwen  speelden dinsdag 1-1 gelijk tegen Nooo...

De KNVB heeft besloten dat de restant minuten van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Ere-divisie die zondag werd afgebroken vanwege de misdragingen van supporters wordt woensdag afgewerkt.

Ajax vs Feyenoord werd zondag gestaakt omdat er tot twee keer toe vuurwerk op het veld werd gegooid door Ajax- supporters. De KNVB heeft nu besloten dat de resterende minuten van de wedstrijd woensdag worden gespeeld. Op schema stond in principe de wedstrijd Ajax vs Volendam. Ajax en Volendam protesteerden tegen het besluit om de wedsrijd woensdag af te maken, maar zien af van juridische stappen.Ajax acht na advies te hebben ingewonnen en vervolgens overlegd te hebben met FC Volendam, de gang naar de rechter niet in te zetten in het belang van de Ere-divisie. Wel gaat de club indringend met de KNVB en de ECV in overleg, omdat bij de wijze van besluitvorming geen rekening is gehouden met gerechtvaardige belangen van clubs en de reglementen een veel te grote mate van beleidsvrijheid aan de KNVB en het competitiebestuur is gegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRestant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld