woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Restant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld

lees ook ...

Lionel Messi opnieuw geblesseerd

De 36-jarige Argentijnse international en speler van Inter Miami Lionel Messi is opnieuw geblesseerd aan zijn voet een blessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Argentinie en Brazilie. Lio...

De KNVB heeft besloten dat de restant minuten van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Ere-divisie die zondag werd afgebroken vanwege de misdragingen van supporters wordt woensdag afgewerkt.

Ajax vs Feyenoord werd zondag gestaakt omdat er tot twee keer toe vuurwerk op het veld werd gegooid door Ajax- supporters. De KNVB heeft nu besloten dat de resterende minuten van de wedstrijd woensdag worden gespeeld. Op schema stond in principe de wedstrijd Ajax vs Volendam. Ajax en Volendam protesteerden tegen het besluit om de wedsrijd woensdag af te maken, maar zien af van juridische stappen.Ajax acht na advies te hebben ingewonnen en vervolgens overlegd te hebben met FC Volendam, de gang naar de rechter niet in te zetten in het belang van de Ere-divisie. Wel gaat de club indringend met de KNVB en de ECV in overleg, omdat bij de wijze van besluitvorming geen rekening is gehouden met gerechtvaardige belangen van clubs en de reglementen een veel te grote mate van beleidsvrijheid aan de KNVB en het competitiebestuur is gegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRestant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld