dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Regian Eersel verdedigt titel succesvol

lees ook ...

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaats...

Regian Eersel ” The  Immortal” Eersel  heeft vrijdagavond met succes in Thailand  zijn Lichtgewicht  Muay Thai titel verdedigd door de  Rus Dmitry Menshikov knock-out te slaan.

Een zelfverzerkerde  Regian Eersel  stapte tijdens de One Fight Night 11 Event in Bangkok,  Thailand in de  ring om zijn Lichtgewicht  Muay Thai  wereld titel te verdedigden en dat deed hij met succes want zijn  tegenstander  hield het slechts 46 sec vol in het gevecht. Regian Eersel  maakte flink gebruik van de opening in de verdediging van zijn tegenstander de Rus Dmitry  Menshikov en sloeg hem via zijn hoofd  en lichaam knock-out.

Regian Eersel kreeg van de  organisatie  voor het succesvol prolongeren van zijn titel een bonus van 50.000 us dollar,  dit bedrag is los van het bedrag dat hij krijgt voor het winnen van het gevecht. Regian Eersel  heeft ook aangegeven  zijn titel  in de One kickboksen op het spel te zetten  en wacht nu op een geschikte tegenstander.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRegian Eersel verdedigt titel succesvol