8.3 C
0
(0)

RealMadrid zet achterstand om in overwinning

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame. Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- ja...

De huidige koploper in de La Liga  RealMadrid  had het zondag niet makkelijk tegen Real Mallorca en moest tot het uiterste gaan om de wedstrijd te winnen en  wel  zonder hun sterspeler Karim Benzema

Real Mallorca  startte de wedstrijd heel agressief en daar had de ploeg van coach Carlo Ancelotti erg veel moeite mee en daarvan gebruik makend wist Vedat Muriqui in de  34ste minuut Real Mallorca op een 1-0 voorsprong te brengen. RealMadrid  vocht zich terug en kort voor rust bracht Valverde ploegen op gelijke hoogte 1-1 dat was ook de ruststand.

In de 2de helft pakte de Benzema loze Real Madrid  de zaken anders aan en waren de rollen toen opgekeerd met een sterk dominerend Real Madrid en in de 71ste minuut  bracht Vinicius Jr  Real Madrid op 2-1 .In de 88ste wist Rodrygo  de voorsprong  te verruimen naar 3-1 en in de 92ste minuut scoorde verdediger Rudiger zijn 1ste doelpunt  voor  Real Madrid en bepaalde daardoor  de eindstand op 4 voor Real Madrid en 1 voor Real Mallorca. Eden Hazard  stond dankzij de afwezigheid van Benzema voor het in de basis opstelling. Real Madrid  blijft door deze overwinning hun 100% ongeslagenschap behouden.