zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

RealMadrid verstevigd koppositie in LA Liga

lees ook ...

Nationale Judo kampioenschappen 2024 succesvol verlopen

De SJF Nationale Judo kampioenschappen2024 die afgelopen zaterdag werden gehouden zijn een succes geworden met een deelnemers aantal van 105 vechters. Aan deze Nationale Judo Kampioenschappen o...

De huidige kampioen in de La Liga  RealMadrid  won voor de 4de keer op rij hun wedstrijd  door zaterdagmiddag met 2-1 te winnen van RealBetis en is daardoor  de enige ploeg in de La Liga  met een 100% overwinning

De Braziliaanse international Vinicius Jr  opende reeds in de 8ste minuut  de score voor RealMadrid  maar precies 8 minuten daarna wist Canales het net te vinden voor Real Betis en bracht daardoor  de stand op1-1.Beide ploegen kregen nog wat scoringskansen maar het bleef 1-1 wat ook de ruststand werd.

Ook in de 2de helft bleef Real Betis het moeilijk maken voor RealMadrid  om tot scoren te komen en het leek alsof  Real Betis het afstuurde op een gelijkspel  en toch zou Rodrygo  die was komen invallen  voor Valverde een opening  vinden  in de verdediging van  Real  Betis en wel in de 65 ste minuut  en bepaalde daardoor  de eindstand op 2-1 voor RealMadrid.

Atletico Madrid  kwam eerder op de dag niet verder dan 1-1 tegen Real Sociedad,  die voor het eerst speelde zonder de naar New Castle United vertrokken  Alexander  Inaka.Een doelpunt van Atletico Madrid  werd afgekeurd vanwege buitenspel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRealMadrid verstevigd koppositie in LA Liga