8.8 C
0
(0)

Real Madrid zet 0-2 achterstand om in overwinning tegen Liverpool

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

De Engelse club Liverpool nam dinsdagmiddag vrij vroeg in de Championsleague ontmoeting  tegen Real Madrid een 2-0 voorsprong maar betaalde die later met een gevoelige nederlaag

Liverpool kende in eigen huis een frisse start in de eerste wedstrijd van de round of 16 tegen Real Madrid en opende de score reeds na 4 minuten via een prachtig doelpunt van Darwin Nunez en tien minuten later maakte Mohammed Salah er 2-0 van na een blunder van de keeper van Real Madrid.Maar nog voor rust zou Real Madrid terug komen in de wedstrijd en ook dit keer was het e Braziliaanse international Vini Jr die twee keer het net wist te vinden en de ruststand bepaalde op een 2-2 gelijke stand. Wie gedacht dat Liverpool terug zou slaan in de 2de helft kwam bedrogen uit, want nauwelijks 3 minuten spelen in de 2de helft was het de andere Braziliaanse international in dienst van Real Madrid Eder Militao die de start gaf voor de overwinning van Real Madrid en werd het 3-2 en de clubtopscorer bij Real Madrid pakte ook zijn doelpunten in de wedstrijd via hem werd het 4-2 5-2 en verzegelde Real Madrid een goede uitgangspunt in de return over twee weken in Bernabeu.Voor de nederlandse international Cody Gakpo, die zo verheugd had op zijn eerste Championsleague optreden werd het helaas een middag om snel te vergeten.

Op papier is Liverpool zo goed als uitgeschakeld in de round of 16, maar wie weet wint Liverpool de return in Spanje, aangezien er niet meer gespeeld wordt op basis van de geldende uitdoelpunten.

In de andere wedstrijd van de middag wist de koploper in de Serie A Italie  Napoli met 2-0 te winnen van de duitse ploeg Eintracht Frankfurt. Woensdagmiddag wordt de round of sixteen in de Championsleague voortgezet met de volgende wedstrijden : Intermilan vs FC Porto  en RB Leipzig vs Manchester City

HomeSportReal Madrid zet 0-2 achterstand om in overwinning tegen Liverpool