0
(0)

Real Madrid wint voor de vijfde keer WK voor clubs

Viresh Giasi is afgelopen zondag wederom schaakkampioen geworden van Suriname. Giasi had slechts een remise nodig om zijn titel te prolongeren en dat gebeurde ook afgelopen zondag, want in zijn...

De Spaans ploeg Real Madrid heeft zaterdagmiddag met overtuigend voetbal in de finale van het WK voor clubs voor de vijfde keer de beker gewonnen

In een wedstrijd vol doelpunten heeft Real Madrid de wedstrijd volledig weten te domineren en toch kreeg het team uit Saoedi Arabie AL Hilal drie keer de gelegenheid tot scoren te komen.Real Madrid had minder dan een kwartier nodig om via de benen van de Braziliaanse international in dienst van Real Madrid Vini Jr op een 1-0 voorsprong te komen en niet lang daarna werd het zelfs 2-0 op naam van Federico Vaverde, maar AL Hilal liet zich niet uit het veld slaan en Moussa Marega met een prachtig schot 1-2 en dat was dan ook de ruststand. In de 2de helft hetzelfde beeld een dominerend Real Madrid en ook Karim Benzema pakte zijn doelpunt en enkele minuten later scoorde Valverde zijn 2de doelpunt van de middag 4-1, maar ook nu toonde AL Hilal veer kracht het werd 2-4 in de 63ste minuut en ook  Vini Jr pikte zijn 2de doelpunt 5-2 en het was Vietto die zijn 2de doelpunt scoorde voor AL Hilal 5-3 de eindstand.Het is voor Real Madrid de 5de titel op het WK  voor clubteam en daarmee de recordhouder is.