maandag 5 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid wint vòor de twintigste keer Copa del Rey finale

lees ook ...

Ook Sergio Ramos speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in ...

De 37-jarige oud Spaanse international Sergio Ramos speelt zaterdag evenals Lionel Messi  zijn laatste wedstrijd in de shirt van PSG  dit maakte hij bekend op instagram. Twee jaar geleden kwam de c...

Real Madrid  heeft zaterdag voor het eerst sinds 2014 de Copa del Rey  gewonnen door in de finale met 2-1 te winnen van  Osasuna.

Real Madrid wist in de 1/2 finale Barcelona  van zich af te schudden, terwijl  Osasuna het Olympisch stadion in Sevilla wist te bereiken door Atletico Bilbao uit te schakelen.

In de 2de minuut van de wedstrijd  liet Rodrygo van Real Madrid  het witte gedeelte van het stadion al juichen, door na een goede dribble van Vinicius Jr  de 1-0 in te tikken. Ondanks  Real Madrid  vooral de 1ste helft domineerde bood de ploeg van Osasuna goed  tegen stand.

In de 2de helft beet Osasuna fel van zich af.Na ongeveer een uur spelen kwam Osasuna  op gelijke hoogte met  Real Madrid door een prachtig doelpunt van  Lucas Torro. Toch zou Real Madrid  dichtbij het einde van de wedstrijd  via Rodrygo op 2-1 komen na een misverstand in de verdediging van Osasuna. Real Madrid is de nieuwe winnaar van de Copa del Rey. Barcelona won de Copa del Rey  31 keer, Real Madrid 20 en Atleico Bilbao 23.

Real Madrid  speelt komende dinsdagmiddag  de 1ste halve finale van de Championsleague tegen de Engelse club Manchester City.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid wint vòor de twintigste keer Copa del Rey finale