6.9 C
0
(0)

Real Madrid wint opnieuw in de La Liga

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Real Madrid pakt de drie kostbare punten bij  Alaves door met 3-0 te winnen

Na twee wedstrijden zonder overwinning keerde Real Madrid zaterdagmiddag terug met een glimlach  na de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Alaves in het Santiago Bernabeu stadion en wel in de 25ste ronde van het Spaanse kampioenschap. De doelpunten werden gescoord door Asensio, Vini Jr en Karim Benzema uit een peanlty

Na een zwakke eerste helft, pakte Real Madrid de zaken anders aan in de tweede helft, het was eerst Asensio  die de score opende met een prachtig afstandschot. Uit een prachtige combinatie met Benzema, scoorde Vini Jr het tweede doelpunt. In de slotfase wist de topscorer in de La Liga Karim Benzema middels een feilloos genomen penalty  zijn 18de doelpunt in de La Liga te scoren.  Real Madrid blijft de koploper in de Lal Liga met 57 punten.