dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid wint drie op een rij dankzij late goal Bellingham

lees ook ...

SERIE A/ Belgische international Lukaku kiest voor Napoli

De 31-jarige Belgische international Romelu Lukaku kiest voor een nieuw avontuur bij de Italiaanse club SC Napoli. Lukaku heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met  SC Napoli. Het wachten...

In de LA Liga heeft  Real Madrid dankzij een late goal van Jude Bellingham met 2-1 gewonnen van Getafe.

Reeds na 11 minuten spelen kwam Getafe via Mayoral op een 1-0 voorsprong. En toen deed Getafe hetzelfde wat ze enkele weken terug hadden gedaan tegen Barcelona een zeven tot acht mansmuur vormen voor hun verdediging.En in het begin van de wedstrijd had Real Madrid heel veel moeite hiermee. Toch kreeg Real Madrid in de 47ste minuut de gelegenheid om de gelijkmaker te scoren via Joselu, die zijn 1ste doelpunt liet noteren voor dit seizoen. David Soria, de keeper van Getafe die in een blakende vorm verkeerde heeft door zijn vele reddingen ervoor gezorgd dat Real Madrid maar twee keer tot scoren kwam.

Getafe die al enigzins blij was met een gelijkspel moest die gedachte in 94ste minuut laten varen toen  uit een rebound van Lucas Vasquez , Jude Bellingham het winnend doelpunt voor Real Madrid scoorde.Bellingham heeft in 4 wedstrijden reeds 5 doelpunten gescoord voor zijn nieuwe club Real Madrid en blijkt de echte vervanger te zijn van Karim Benzema, die nu in Saudi – Arabie speeltReal Madrid moest het in deze wedstrijd doen zonder de nog steeds geblesseerden Vini Jr en Eder Militao.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid wint drie op een rij dankzij late goal Bellingham