woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid verstevigd koppositie in LA Liga

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

Real Madrid heeft na de overtuigende overwinning op kampioenskandidaat Girona hun koppositie verstevigd in de LA Liga competitie door zaterdag met 4-0 Girona te verslaan.

Coach Carlo Ancelotti sprak na de 4-0 overwinning op Girona zaterdagmiddag in de LA Liga vol lof over zijn spelers. De ervaren Italiaan spreekt van een ‘compleet’ optreden van de koninklijke. ” zeker gezien de problemen die we hadden”, daarbij doelend op de afwezigheid van zijn centrale verdedigers. ” Dit is een mix van kwaliteit en inzet. Ik doe wat ik kan om het beste uit een groep van spelers van hoge kwaliteit te halen. Zij zijn de sleutel tot alles”.

Vooral de Braziliaanse international Vinicius Jr maakte indruk tijdens de 4-0 overwinning. De Braziliaan scoorde en gaf 2 assists. “Een topprestatie. Als hij op dit niveau spelt, is hij de beste speler ter wereld in mijn ogen. Daarna komt Jude Bellingham, Rodrygo, Toni Kroos, Federico Valverde en Eduardo Camavinga” spreekt Ancelotti vol lof over zijn spelers en als een jornalist plotseling de naam van Mbappe noemt, reageert Ancelotti met de woorden ik heb het over spelers van Real Madrid, Mbappe speelt over een ander team.

Helaas liep Bellingham na zijn 2de doelpunt een blessure op, hopelijk is het niet zo ernstig. Real Madrid gaat door de zege op Girona met een voorsprong van 5 punten aan kop in de LA Liga. Bellinghan 2x  Vini Jr 1x en Rodrygo waren doelpunten makers voor Real Madrid. Real Madrid speelt dinsdag in de Championsleague tegen de Duitse ploeg RB Leipzig. In de LA Liga speelt Barcelona tegen Granada.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid verstevigd koppositie in LA Liga