zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid stap dichterbij kampioenschap LA Liga

lees ook ...

Elleboog stoot kost Cristiano Ronaldo rode kaart

De 39-jarige Portugese international Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn slechtste kant laten zien en kreeg daarom terecht de rode kaart in de verloren wedstrijd  van zijn club Al-Nassr...

De ploeg van Real Madrid is een stap dichterbij het kampioenschap van LA Liga na de 4-2 overwinning zaterdag op Osasuna en de nederlaag van naaste concurrent Girona.

Real Madrid had zaterdag geen kind aan Osasuna en won overtuigend  de wedstrijd met 4-2 met een belangrijk aandeel van de Braziliaan ViniciusJr die 2 doelpunten voor zijn rekening nam.Een goede oppepper voor Real Madrid was dat naaste concurrent  Girona  met 0-1 verloor  van Getafe.

De Koninklijke stevent regelrecht op het kampioenschap in Spanje, want reeds  na 4 minuten spelen in de 1ste helft kwam Real Madrid tot scoren na een geklungel in de verdediging van Osasuna en die werd resoluut afgestraft door de Braziliaanse international Vini Jr in dienst van Real Madrid. Osasuna reageerde 3 minuten later met een tegen doelpunt. Binnen 20 minuten was het Carvajal  die binnen  Real Madrid weer de leiding gaf en zo werd het 2-1.

Ook in de 2de helft bleef Real Madrid de wedstrijd domineren en scoorde zelfs  doelpunt drie door de benen van Ramon Diaz. Het was wederom de Braziliaan Vini Jr die zijn 2de doelpunt van de middag pakte en de wedstrijd op slot deed met het 4de doelpunt. Osasuna kreeg nog even de gelegenheid een 2de tegen doelpunt te scoren via invaller Iker Munoz. Real Madrid wint uiteindelijk de wedstrijd met 4-2. Door de overwinning en het verlies van Girona is de afstand tussen beide ploegen weer 10 punten.  Barcelona kan de 2de plek zondag veroveren als ze de klassieker tegen Atletico Madrid weten te winnen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid stap dichterbij kampioenschap LA Liga