zondag 26 maart 2023
29.4 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid speelt zaterdag de finale van WK voor clubs

lees ook ...

NATIO Suriname heeft haar eerste training gehad

Interim bondscoach Aron Winter  heeft zijn eerste training gehad met de Nationale selectie van Suriname Natio als voorbereiding op de  Nation League wedstrijd tegen Mexico Maandagavond trainde Nati...

De Spaanse ploeg Real Madrid heeft zich woensdagmiddag weten te plaatsen voor de finale van WK voor clubs door te winnen van AL- Ahly. Al – Alhly, de ploeg uit Egypte heeft woensdagmiddag aardig tegenstand geboden tegen de nummer 2 in de LA Liga Real Madrid, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen voor de Spaanse topclub en verloor de wedstrijd met 4-1.

Een sterk gehavend Real Madrid verscheen woensdag aan de start van de halve finale van het WK voor clubs, bij Madrid ontbrak onder andere de geblesseerde Karim Benzema. Real Madrid domineerde de wedstrijd volledig, maar toch kreeg de ploeg uit Egypte genoeg kansen, helaas werd maar 1 kans benut.

De rest was weggelegd voor Real Madrid, die via Vini Jr de openingstreffer scoorde. Uiteindelijk won Real Madrid de wedstrijd met 4-1 en speelt zaterdag in Marokko de finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid speelt zaterdag de finale van WK voor clubs