woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid speelt zaterdag de finale van WK voor clubs

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

De Spaanse ploeg Real Madrid heeft zich woensdagmiddag weten te plaatsen voor de finale van WK voor clubs door te winnen van AL- Ahly. Al – Alhly, de ploeg uit Egypte heeft woensdagmiddag aardig tegenstand geboden tegen de nummer 2 in de LA Liga Real Madrid, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen voor de Spaanse topclub en verloor de wedstrijd met 4-1.

Een sterk gehavend Real Madrid verscheen woensdag aan de start van de halve finale van het WK voor clubs, bij Madrid ontbrak onder andere de geblesseerde Karim Benzema. Real Madrid domineerde de wedstrijd volledig, maar toch kreeg de ploeg uit Egypte genoeg kansen, helaas werd maar 1 kans benut.

De rest was weggelegd voor Real Madrid, die via Vini Jr de openingstreffer scoorde. Uiteindelijk won Real Madrid de wedstrijd met 4-1 en speelt zaterdag in Marokko de finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid speelt zaterdag de finale van WK voor clubs