zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid presenteert nieuwe aanwinst

lees ook ...

Geen Russische ploegen in Europese tournooien zegt UEFA.

De UEFA heeft de Russischevoetbalbond en regering laten weten dat zolang de oorlog tussen Oekraine en Rusland nog gaande is alle Russische ploegen zijn uitgesloten voor deelname aan Europese tournooie...

De  19- jarige Engelse international Jude Bellingham is  donderdag gepresenteerd als  de nieuwe aanwinst van Real  Madrid  voor het komend sseizoen.

Jude Bellingham komt over van de Duitse club Borussia Dortmund voor een bedrag van ruim 113 miljoen Euro. Bellingham  onderging net als  alle andere nieuwe eerst een medische  keuring die hij succesvol door liep.In het bij zijn van familieleden en een paar oud spelers van Rea Madrid vond de ondertekening van zijn contract en presentatie plaats.

 

Jude Bellingham  zal het bekende rugnummer 5 aan trekken. Rugnummer 5 was het bekende nummer  van Zine Zidane  en later Raphael Varana. Jude  Bellingham  heeft aangegeven dathet zijn droom was om uit te komen voor Real Madrid  en hoopt dat het de club lukt om Kylian Mbappe  over te halen om voor Real Madrid te komen spelen, omdat het me wens is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid presenteert nieuwe aanwinst