dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid presenteert top talent Arda Guler

lees ook ...

Marcelino bedankt per direct als coach van Olympic Marseille...

Een dag voor de Europaleague ontmoeting tussen Ajax en Olympic Marseille heeft de coach van de Franse ploeg Marcelino zijn functie neergelegd vanwege de slechte resultaten van de ploeg in de Franse co...

De 18-jarige Turkse talent Arda Guler werd vrijdagmiddag  door de Clubpresident van Real Madrid  Florentino Perez  aan  de  pers voor gesteld als de nieuwe aanwinst van de club.

AReal Guler is een aanvallende middenvelder  en komt in de Turkse competitie uit voor Fenerbahce. Real Madrid  neemt hem voor 6 jaren over voor een bedrag  van  20 miljoen Euro.Naast het transfer bedrag  heeft zijn oude club een doorverkoop clausule  weten af te dwingen  van Real Madrid,  verder 10 miljoen Euro op basis van een zogeheten performance based bonus .

Arda Guler zorgde tijdens de presentatie even voor wat hilariteit door bij het roepen van zijn naam  op te staan en regelrecht te lopen  naar het podium waar de  Clubpresident  nog bezig was met speech, Arda bleef daar staan totdat  Perez  klaar was met zijn speech.Nadien mocht de nieuwe aanwinst  even in het kort iets zeggen. ” ik heb bewust gekozen voor  Real Madrid en ben happy met me besluit, ik wil geweldige  dingen  laten zien en doen wanneer de club mij daartoe de gelegenheid geeft om te laten zien waar toe ik in staat ben als voetballer en speler van  Real Madrid ” sloot Arda zijn korte speech af.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid presenteert top talent Arda Guler