dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid plaatst zich makkelijk voor volgende ronde Copa Del Rey

lees ook ...

LA Liga/ Kylian Mbappe in vol gepakt Bernabeu gepresenteerd

Kylian Mbappe de nieuwe aanwinst van de Spaanse kampioen Real Madrid werd dinsdagochtend voor 85.000 toeschouwers gepresenteerd als de nieuwe spits van Real Madrid. ''Wauw", Kylian Mbappe zoekt...

 

De Koploper van de Lal Liga Real Madrid heeft zich woensdag kunnen plaatsten voor de achtste finale van de Copa Del Rey (Spaanse beker).

Real Madrid besliste pas laat in de wedstrijd de  2-1 overwinning op 3de klasser Alcoyano in de Copa Del Rey , dankzij doelpunten van  Marco Asensio, Jose Juan Figueras ( eigen doel)Eder Militao opende eerder de score voor Real Madrid. Het tegen doelpunt kwam van Daniel Vega Cintas.

Real Madrid had nog wat goed te maken tegen de 3de klasser , die vorig jaar nog ervoor had gezorgd dat Madrid niet verder kon bekeren. Alcoyano, won toen vrij verrassend van Real Madrid,  ook had de ploeg van Ancelotti  iets goed te maken bij haar supporters door het verlies  afgelopen weekend in de La Liga.

Ondanks Real Madrid op volle sterkte aantrad en de wedstrijd met 2-1 won van de 3dklasser  speelde Real Madrid  geen geweldige wedstrijd. De Braziliaan  Marcelo, die aan het eind van het seizoen vertrekt bij Real Madrid stond na lange tijd weer in de basis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid plaatst zich makkelijk voor volgende ronde Copa Del Rey