dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid ontkracht geruchten over aftreden ClubPresident Perez

lees ook ...

UFC 305/ Jairzinho ” Bigi Boy”gaat voor snelle u...

De Surinaamse trots en MMA- fighter Jairzinho " BIGI BOI" Rozenstruik neemt het op 17 augustus in Australie op tegen Tai Tuivasa en geeft aan tegaan voor een snelle Knock-out. In de UFC 305 zwa...

De Spaanse club Real Madrid heeft zaterdagochtend in een speciaal uitgegeven bericht aangegeven dat het fake news is dat  Club President Florentino Perez binnenkort aftreedt.

 

Florentino Perez is al jaren verbonden als President van de club. In 2000 werd hij officieel gekozen als President van Real Madrid en bleef tot 2006 waarna hij in 2009 wederom werd herkozen en tot de dag van heden de huidige Club President is. Ook na jaren is hij nog steeds met zijn hart verbonden aan de club ondnks wat tegen slagen.De geruchten dat tijdens de volgende General Assembly of Members als belangrijke agenda punt zou staan het vertrek van Perez bij Real Madrid. Dit gerucht kan naar het rijk der fabelen verwezen worden en dat het Real Madrid Complex  Valdebebas naar hem vernoemd zal worden allemaal verzonnen verhalen. De 76-jarige Florentino Perez gaat niet weg als ClubPresident van Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid ontkracht geruchten over aftreden ClubPresident Perez