donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid ontkracht geruchten over aftreden ClubPresident Perez

lees ook ...

Xavi Simons drukt nu al zijn stempel bij RB Leipzig

De Nederlandse international met een surinaams roots Xavi Simons drukt nu al zijn stempel in de Duitse competitie bij zijn nieuwe club RB Leipzig waar hij in de afgelopen vier wedstrijden zeven betrok...

De Spaanse club Real Madrid heeft zaterdagochtend in een speciaal uitgegeven bericht aangegeven dat het fake news is dat  Club President Florentino Perez binnenkort aftreedt.

 

Florentino Perez is al jaren verbonden als President van de club. In 2000 werd hij officieel gekozen als President van Real Madrid en bleef tot 2006 waarna hij in 2009 wederom werd herkozen en tot de dag van heden de huidige Club President is. Ook na jaren is hij nog steeds met zijn hart verbonden aan de club ondnks wat tegen slagen.De geruchten dat tijdens de volgende General Assembly of Members als belangrijke agenda punt zou staan het vertrek van Perez bij Real Madrid. Dit gerucht kan naar het rijk der fabelen verwezen worden en dat het Real Madrid Complex  Valdebebas naar hem vernoemd zal worden allemaal verzonnen verhalen. De 76-jarige Florentino Perez gaat niet weg als ClubPresident van Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid ontkracht geruchten over aftreden ClubPresident Perez