(0)

Real Madrid laat zich niet verrassen door Espanyol

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

Real Madrid heeft zich zaterdagochtend niet laten verrassen door Espanyol in de LA Liga en won  de wedstrijd overtuigend met 3-1

Ook in deze wedstrijd moest Real Madrid stellen zonder hun sterspeler Karim Benzema vanwege een blessure, zijn plaats werd ingenomen door de Braziliaanse international Rodrygo.Het was de ploeg van Espanyol die na 8 minuten spelen het eerst tot scoren kwam, Joselu opende de score voor Espanyol, Real Madrid liet zich niet verassen door het vroeg doelpunt en speelde rustig haar spel en het Vini Jr die in de 23ste minuut ploegen op gelijke hoogte bracht 1-1 en zes minuten voor einde van de 1ste helft kopte Eder Militao het 2de doelpunt in , 2-1 de ruststand voor Real Madrid.

Integenstelling tot de 1ste helft zagen we een terughoudend spelend Espanyol in de 2de helft en dat gaf Real Madrid adem ruimte om de wedstrijd volledig naar hun hand te zetten en toch moesten de supporters van Real Madrid tot de 93ste minuut wachten op het volgend doelpunt van hun team, het was de ingevallen Marco Asensio die doelpunt 3 in schoot en daarmee de zege van Real Madrid veilig stelde.De achterstand tussen Real Madrid en Barcelona na deze wedstrijd is 6 punten. Koploper Barcelona komt morgen in actie tegen Atletico Bilbao.