0
(0)

Real Madrid knikkert Barcelona uit de Copa del Rey

De KNVB heeft Vitesse het liefst achttien punten in mindering gebracht en daardoor is het nu een feit dat de club na vijf en dertig jaar degradeert uit de Eredivisie. " De onafhankelijke licent...

Een over alle lines beter spelende Real Madrid heeft met een 4-0 overwinning ervoor gezorgd dat Barcelona uit de Copa del Rey ligt

Enkele weken geleden won Barcelona de  1ste halve finale wedstrijd nog met 1-0,maar woensdagavond was Real Madrid  de veel betere ploeg.Slechts in de 1ste helft liet  Barcelona wat goed voetbal  zien en mag wel van geluk spreken dat de rust beperkt was tot 1-0 voor Real Madrid.

In de  2de helft werd Barcelona  volledig van het veld weggeveegd,vooral op het middenveld was RealMadrid  heer en meester. De afwezigheid van Frenkie de Jong  en Pedri op het middenveld bij Barcelona  was duidelijk merkbaar.Karim Benzema  scoorde een hattrick en hielp zo zijn ploeg de finale bereiken van de Copa del Rey. Real Madrid wint verdient met 4-0.Het ander doelpunt kwam van ViniciusJr. Tien minuten voor tijd verliet een  groot aantal Barcelona supporters vroegtijdig het stadion.Opvallend in deze wedstrijd was ook wel de vele overtredingen in zowel de 1ste als de 2de heflt.Real Madrid speelt in de finale van de Copa del Rey tegen Osasuna  die Atletico Bilbao dinsdag  uitschakelde.