zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid in extra tijd langs Elche in de Copa Del Rey

lees ook ...

Eredivisie Cup voor FC Twente vrouwen in blessuretijd

De vrouwen van FC Twente hebben na het landskampioenschap nu ook de vijfde editie van de Eredivisie Cup gwonnen. Vrijdag werd de ploeg van PSV met 3-2 verslagen en wel in blessuretijd. In de 1s...

Een 10 man spelend Real Madrid won in extra tijd van Elche

Met een gemend team samengesteld door coach Carlo Ancelotti had Real Madrid het erg moeilijk tegen Elche in de Copa Del Rey, maar wist zich uiteindelijk toch te plaatsen voor de kwartfinale  door  in extra tijd de wedstrijd met 2-1 te winnen.

Met ongeveer 60 procent balbezit en 15 schoten op het doel , zocht Real Madrid de hele tijd naar het doel , maar had moeite om door de verdediging van Elche te komen .

In de extra tijd wierp Real Madrid zich nog meer in de aanval en dat gaf de tegenstander meer ruimte om achter de verdediging van Madrid te komen .Na 11 minuten spelen in de eerste periode van extra tijd, kreeg Marcelo van Madrid de rode kaart en kon Elche daarna gelijk  ook scoren. Madrid  speelde  toen met tien man verder. Toch zou Real Madrid op gelijke hoogte komen ,Ceballos scoorde de gelijkmaker.

In de tweede helft van de extra tijd ging Real Madrid ondanks een man minder toch sterk in de aanval. Eden Hazard, die vrijwel onzichtbaar was in de wedstrijd, scoorde  het winnend doelpunt voor Real Madrid. Bij Elche kreeg een speler kort voor het einde een rode kaart

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid in extra tijd langs Elche in de Copa Del Rey