dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
5
(1)

Real Madrid houdt afscheidsfeestje voor Marcelo

lees ook ...

WK2022 UPDATE:COACH MEXICO BEDANKT

De Mexicaanse bondscoach Gerardo Martino heeft na de uitschakeling van Mexico in de groepsronde van WK2022 zijn afscheid aangekondigd. ''Mijn contract is met het laatste fluitsignaal afgelopen " ze...

Real Madrid heeft maandagmiddag op gepaste wijze afgescheid genomen  van Marcelo wiens contract niet verlengd wordt

ClubPresident Florentino Perez bedankte namens bestuur,de technische staf en leden Marcelo voor de 15 jaren dat hij de club op waardige wijze heeft uitgedragen,Marcelo vandaag zeggen we tegen je thanks voor die prachtige jaren, de speler met de meeste titels bij Real Madrid.25 kampioenschappen,564 wedstrijden,38 doelpunten.

Marcelo,kwam op 18 jarige leeftijd vanuit brazilie,de club Flamemgo terecht bij Real Madrid en heeft vanaf toen als linksback zijn stempel gedrukt bij de ploeg.Marcelo,nu 34 jaar oud is een geboren Real Madridspeler omdat zijn contract niet verlengd wordt stopt hij bij de club.

Marcelo ,probeerde tijdens zijn speech niet te huilen maar het lukte hem helaas niet,ik neem geen afscheid van Real Madrid.1keer Real Madrid altijd RealMadrid,hij bedankte ook zijn vorige ploeggenoten zoals een Ronaldo met wie hij het heel goed kon vinden.Gracias mi amigos Haala Madrid .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid houdt afscheidsfeestje voor Marcelo