zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Real Madrid houdt afscheidsfeestje voor Marcelo

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

Real Madrid heeft maandagmiddag op gepaste wijze afgescheid genomen  van Marcelo wiens contract niet verlengd wordt

ClubPresident Florentino Perez bedankte namens bestuur,de technische staf en leden Marcelo voor de 15 jaren dat hij de club op waardige wijze heeft uitgedragen,Marcelo vandaag zeggen we tegen je thanks voor die prachtige jaren, de speler met de meeste titels bij Real Madrid.25 kampioenschappen,564 wedstrijden,38 doelpunten.

Marcelo,kwam op 18 jarige leeftijd vanuit brazilie,de club Flamemgo terecht bij Real Madrid en heeft vanaf toen als linksback zijn stempel gedrukt bij de ploeg.Marcelo,nu 34 jaar oud is een geboren Real Madridspeler omdat zijn contract niet verlengd wordt stopt hij bij de club.

Marcelo ,probeerde tijdens zijn speech niet te huilen maar het lukte hem helaas niet,ik neem geen afscheid van Real Madrid.1keer Real Madrid altijd RealMadrid,hij bedankte ook zijn vorige ploeggenoten zoals een Ronaldo met wie hij het heel goed kon vinden.Gracias mi amigos Haala Madrid .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid houdt afscheidsfeestje voor Marcelo