dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad

lees ook ...

Engelse speelsters en bond eens over nieuw salaris

De Engelse voetbalsters hebben donderdagmiddag met de bond een akkoord bereikt over hun salaris en bonussen. Na het Wereldkampioenschap voor vrouwen gehouden in Australie en Nieuw- Zeeland hadden d...

De koploper momenteel in de Spaanse competitie LA Liga wist zondagmiddag  in de tweede helft en 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning zondag tegen Real Sociedad.

De ploeg van Real Sociedad startte zondagmiddag heel agressief tegen koploper Real Madrid in de LA Liga en kwam zelfs heel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Real Sociedad gaf Real Madrid weinig ruimte om hun eigen spel te spelen, vooral op het middenveld had Real Sociedad in de 1ste helft het duidelijk voor het zeggen. Real Sociedad ging heel tevreden de rust in met een 1-0 voorsprong.

En nu gebeurde wat Real Sociedad niet had verwacht, reeds na  minder dan een minuut spelen scoorde Valverde voor Real Madrid de gelijkmaker. Real Sociedad is die schrik niet meer te boven gekomen in de 2de helft, totdat Real Madrid  de stand optilde naar 2-1 na een kopbal van Joselu en daardoor hun 5de wedstrijd op rij in de LA Liga wist te winnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad