donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eas...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de ...

De koploper momenteel in de Spaanse competitie LA Liga wist zondagmiddag  in de tweede helft en 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning zondag tegen Real Sociedad.

De ploeg van Real Sociedad startte zondagmiddag heel agressief tegen koploper Real Madrid in de LA Liga en kwam zelfs heel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Real Sociedad gaf Real Madrid weinig ruimte om hun eigen spel te spelen, vooral op het middenveld had Real Sociedad in de 1ste helft het duidelijk voor het zeggen. Real Sociedad ging heel tevreden de rust in met een 1-0 voorsprong.

En nu gebeurde wat Real Sociedad niet had verwacht, reeds na  minder dan een minuut spelen scoorde Valverde voor Real Madrid de gelijkmaker. Real Sociedad is die schrik niet meer te boven gekomen in de 2de helft, totdat Real Madrid  de stand optilde naar 2-1 na een kopbal van Joselu en daardoor hun 5de wedstrijd op rij in de LA Liga wist te winnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad