woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid heeft geen kind aan hekkensluiter Elche

lees ook ...

LA Liga/ Geen neus operatie voor Kylian Mbappe.

De nieuwe aanwinst van LA Liga en Championsleague kampioen Real Madrid  Kylian Mbappe zal niet aan zijn neus worden geopereerd. Mbappe kreeg tijdens het EK 2024 in Duitsland een zware slag aan ...

Real Madrid met Karim Benzema in de basis en zonder Vini Jr heeft woensdagmiddag vrij gemakkelijk kunnen winnen van Elche in de LA Liga. De ploeg heeft vanaf het begin tot aan het einde de wedstrijd volledig gedomineerd tegen hekkensluiter Elche in de Spaanse competitie en won vrij gemakkelijk met 4-0.

Reeds na 8 minuten spelen was het Marco Asensio die Real Madrid op een 1-0 voorsprong bracht, daarna was het de beurt aan Karim Benzema die beide penalty’s wist te verzilveren voor Real Madrid en dat was tevens ook de ruststand (3-0).

In de tweede helft zagen we hetzelfde beeld als de eerste helft met een over alle linies dominerende Real Madrid. Tien minuten voor einde van de wedstrijd bepaalde Luka Madric de eindstand op 4-0 voor Real Madrid. Barcelona is koploper in de LA Liga met een voorsprong van 8 punten op Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid heeft geen kind aan hekkensluiter Elche