zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid en Manchester City houden het op een gelijkspel

lees ook ...

Erling Haaland ” Player of the year ” in Premie...

De 22-jarige Noorse international en speler van Manchester City  Erling Haaland is uitgeroepen tot Player of the year in de Premier League. Erling Haaland scoorde in zijn debuut seizoen  bij Manch...

Dinsdagmiddag hebben we de eerste halve finale Championsleague wedstrijd gehad tussen Real Madrid en  Manchester City die in het Santiago Bernabeu stadion in een 1-1 gelijkspel eindigde.

In de  1ste helft  was de ploeg van  Pep Guardiola heel veel in balbezit,  in percentage uitgedrukt was dat 75%. Helaas leverde dat de Engelsen niet veel  op en zagen juist Vinicius Jr  op prachtige  wijze de openingstreffer scoren, dat was ook de ruststand.

In de 2de helft  kwam Real Madrid  meer aan voetballen toe, maar dit keer was het Manchester City  dat toesloeg. Kevin De Bruyne gaf met een keihard schot zijn land genoot Courtois  het nakijken en bracht daardoor  beide ploegen op gelijke hoogte 1-1. Aangezien  beide ploegen daarna gas terug namen, werd het uiteindelijk een  1-1 gelijkspel.

Coach Carlo Ancelotti  vindt niet dat zijn ploeg op 17 mei in Manchester kansloos is. ik verwacht dat we ons op 17 mei plaatsen voor de finale,  we spelen  zonder onze supporters maar we hebben de beste papieren in handen, gezien ons spel in de 1ste wedstrijd.

Vorige maand deed Ancelotti  een opvallende  uitspraak  dat Real Madrid en  ACMilan  de finale van  de Championsleague spelen . Daar sta ik nog steeds achter gaf Ancelotti  aan tijdens  de persconferentie na de wedstrijd. Woensdag  spelen  ACMilan en Intermilan  de 2de halve finale van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid en Manchester City houden het op een gelijkspel