woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid en Manchester City houden het op een gelijkspel

lees ook ...

NBA Play-offs Beslissende threepointer voor overwinning Dall...

Luka Doncic heeft  vrijdagavond met zijn beslissende threepointer ervoor gezorgd dat de Dallas Mavericks de ploeg van Minnesota Timberwolves met 109-108 versloeg in Game two van de Best of seven final...

Dinsdagmiddag hebben we de eerste halve finale Championsleague wedstrijd gehad tussen Real Madrid en  Manchester City die in het Santiago Bernabeu stadion in een 1-1 gelijkspel eindigde.

In de  1ste helft  was de ploeg van  Pep Guardiola heel veel in balbezit,  in percentage uitgedrukt was dat 75%. Helaas leverde dat de Engelsen niet veel  op en zagen juist Vinicius Jr  op prachtige  wijze de openingstreffer scoren, dat was ook de ruststand.

In de 2de helft  kwam Real Madrid  meer aan voetballen toe, maar dit keer was het Manchester City  dat toesloeg. Kevin De Bruyne gaf met een keihard schot zijn land genoot Courtois  het nakijken en bracht daardoor  beide ploegen op gelijke hoogte 1-1. Aangezien  beide ploegen daarna gas terug namen, werd het uiteindelijk een  1-1 gelijkspel.

Coach Carlo Ancelotti  vindt niet dat zijn ploeg op 17 mei in Manchester kansloos is. ik verwacht dat we ons op 17 mei plaatsen voor de finale,  we spelen  zonder onze supporters maar we hebben de beste papieren in handen, gezien ons spel in de 1ste wedstrijd.

Vorige maand deed Ancelotti  een opvallende  uitspraak  dat Real Madrid en  ACMilan  de finale van  de Championsleague spelen . Daar sta ik nog steeds achter gaf Ancelotti  aan tijdens  de persconferentie na de wedstrijd. Woensdag  spelen  ACMilan en Intermilan  de 2de halve finale van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid en Manchester City houden het op een gelijkspel