(0)

Real Madrid en Atletico Madrid houden het op een gelijkspel

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

Zaterdagmiddag hebben we in de LA Liga  de spaanse topper gehad tussen Real Madrid en Atletico Madrid die in een 1-1 gelijkspel  eindigde

Een eerste helft met weinig hoogte punten waarbij de ploegen met een 0-0 stand de rust ingingen.In de 2de helft zagen we een iets beter spelend Real Madrid  die helaas de geschapen kansen niet in doelpunten omzette en dat gaf Atletico Madrid  meer adem ruimte.Vrij laat in de 2de helft kreeg Correa van Atletico Madrid  de rode kaart.Ondanks de numerieke meerderheid was het Atletico Madrid die op een 1-0 voorsprong  kwam en dat wakkerde RealMadrid even en bijna in overtime wist Real Madrid toch de gelijkmaker te vinden.Daardoor eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Voor RealMadrid een teleurstellend resultaat.Indien Barcelona  zondagmiddag weet te winnen  van Almeria,de hekkensluiter dan wordt de afstand gebracht op 10 punten .