zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid een maand zonder sterspeler Vinicius Jr.

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De Braziliaanse international en speler van Real Madrid Vini Jr. die in de wedstrijd tegen Osasuna zijn vijfde gele kaart in de La Liga kreeg zal pas volgend maand weer in actie mogen komen voor zijn club.

Vini Jr die bij zijn club regelmatig voor 1 of 2 doelpunten zorgt maar ook vaak in de clinch komt met zijn tegenstander en de arbiter. De laatste tijden ook met de supporters van de tegenstander die vaak ook racistische uitspraken naar hem toe slingeren. In de wedstrijd tegen Osasuna scoorde hij zelfs 2 keer. Ook in deze wedstrijd raakte hij in discussie met de arbiter, die hem bediende met een gele kaart, zijn 5de in de competitie en wel in de 44 ste minuut van de wedstrijd.

Vanwege de FIFA internationale break zal Vini Jr niet in actie komen voor Real Madrid. Vini Jr speelt de komende week 2 oefeninterlands met zijn land Brazilie. Op 23 maart speelt Brazilie tegen Engeland, 3 dagen later tegen Spanje, die op bekende grond voor Vini Jr gespeeld zal worden, het Bernabeu stadion. Op 31 maart wanneer doelman Courtois en Militao weer hun opwachting zullen maken in de selectie van Real Madrid( herstellende van hun blessure) zal Vini Jr niet van de partij zijn. De komende week geen La Liga vanwege de wedstrijden in de Copa del Rey.

Vini Jr zal pas op 9 april wanneer Real Madrid de 1ste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague zal afwerken tegen de Engelse club Manchester City in het Bernabeu stadion in actie komen . Vini Jr kreeg geel in de wedstrijden tegen Valencia, Leipzig, Celta de Vigo en Osasuna.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid een maand zonder sterspeler Vinicius Jr.