9.2 C
0
(0)

Real Madrid buigt achterstand om in overwinning

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De Spaanse en Championsleague kampioen en winnaar van de UEFA Supercup  RealMadrid herstelde zich goed na een 0-1 achterstand tegen promovendus Almeira in de La Liga

Reeds na zes minuten mochten de supporters van Almeira juichen na een prachtig doelpunt  van  Ramazani in het Power Horse stadion.Alhoewel RealMadrid  de  wedstrijd  bleef domineren kwamen ze in de 1ste helft niet tot scoren, waardoor Almeira de rust in ging met een 1-0 voorsprong.

Ook in de 2de helft bleef RealMadrid  het spel dicteren maar pas in de 60ste minuut bracht Lucas Vasquez ploegen op gelijke hoogte 1-1.Almeira kreeg ook in de 2de helft  wat kansen maar de ingevallen David Alaba scoorde uit een goed genomen vrije trap het 2de doelpunt in de  71ste minuut  en later zou blijken het winnende doelpunt  te zijn.

Aartsrivaal Barcelona  daarentegen kwam zaterdag niet verder dan een 0-0 gelijke staand tegen Rayo Vallecano en de captain Sergio Busquets startte de competitie  gelijk met een rode kaart.