donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid buigt achterstand om in overwinning

lees ook ...

Titelhouder van de Championsleague Real Madrid tegen Chelsea...

We hebben vrijdagochtend gehad de loting  van de kwartfinale van de Championsleague waarbij  titelhouder Real Madrid het zal opnemen tegen  de Engelse club  Chelsea We hebben uit de loting  een aan...

De Spaanse en Championsleague kampioen en winnaar van de UEFA Supercup  RealMadrid herstelde zich goed na een 0-1 achterstand tegen promovendus Almeira in de La Liga

Reeds na zes minuten mochten de supporters van Almeira juichen na een prachtig doelpunt  van  Ramazani in het Power Horse stadion.Alhoewel RealMadrid  de  wedstrijd  bleef domineren kwamen ze in de 1ste helft niet tot scoren, waardoor Almeira de rust in ging met een 1-0 voorsprong.

Ook in de 2de helft bleef RealMadrid  het spel dicteren maar pas in de 60ste minuut bracht Lucas Vasquez ploegen op gelijke hoogte 1-1.Almeira kreeg ook in de 2de helft  wat kansen maar de ingevallen David Alaba scoorde uit een goed genomen vrije trap het 2de doelpunt in de  71ste minuut  en later zou blijken het winnende doelpunt  te zijn.

Aartsrivaal Barcelona  daarentegen kwam zaterdag niet verder dan een 0-0 gelijke staand tegen Rayo Vallecano en de captain Sergio Busquets startte de competitie  gelijk met een rode kaart.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid buigt achterstand om in overwinning