maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Real Madrid blijft Barcelona op de hielen volgen in de La Liga

lees ook ...

EK2024/ Engeland schopt Nederland eruit.

Het Nederlandselftal heeft zich woensdag niet weten te plaatsen voor de finale van EK2024 in Duitsland want er werd met 1-2 verloren van een taktisch goed spelend . Invaller  Ollie Watkins  van Eng...

De ploeg van Real Madrid wist donderdagmiddag pas in de tweede helft Valencia van zich af te schudden in de competitie wedstrijd van de LA Liga.

Valencia maakte het Real Madrid heel moeilijk in de eerste helft van de ontmoeting van donderdagmiddag in de Spaanse competitie. Beide ploegen gingen de rust in met een 0-0 gelijke stand. In de 2de helft trok Real Madrid gelijk de zaken recht en scoorde binnen 10 minuten 2 doelpunten van Marco Asensio en Vini Jr, daarna kreeg Real Madrid enkele goede kansen om verder uit te lopen in de wedstrijd maar die werden helaas niet benut.Karim Benzema en Toni Kroos moest later vanwege opgelopen blessures  vervangen worden.Valencia speelde de laatste 10 minuten van de wedstrijd met 10 man verder omdat Gabriel Paulista rood kreeg na een lelijke overtreding op Vini Jr. Ondanks de overwinning van Real Madrid blijft Barcelona koploper met een voosprong van 5 punten op Real Madrid. Barcelona won woensdag met 2-1 van Real Betis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportReal Madrid blijft Barcelona op de hielen volgen in de La Liga