zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

RB Leipzig beperkt schade tegen Real Madrid in eigen huis

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De Duitse ploeg RB Leipzig hield dinsdagmiddag in  eigen huis de schade beperkt tot een 0-1 nederlaag tegen de Spaanse ploeg Real Madrid.

De Duitse ploeg kreeg vrij vroeg in de wedstrijd de gelegenheid om op een 1-0 voorsprong te komen maar door tussenkomst van de VAR werd het doelpunt alsnog afgekeurd vanwege buitenspel. De Duitsers bleven ook daarna het beste van het spel in handen te houden maar vergatende geschapen kansen in doelpunten om te zetten, terwijl de ploeg van Real Madrid steeds meer de ruimte kreeg om achter de  stugge verdediging van Leipzig te komen. Beide ploegen gingen de rust in met 0-0 gelijke stand.

Ook in de 2de helft was Leipzig Real Madrid, die het zonder Bellingham moest doen qua veldspel eigenlijk de baas, maar ook toen lukte het de Duitsers niet tot scoren te komen. In de 48ste minuut kreeg Brahim Diaz die in de plaats van de geblesseerde Bellingham speelde, de gelegenheid om tot scoren te komen daarvoor passeerde hij heel handig enkele verdedigers van Leipzig om uiteindelijk met een pracht schot de doelman van Leipzig kansloos achter te laten.Leipzig kreeg na dit doelpunt een aantal goede kansen waaronder Xavi Simons en Benjamin Sesko om tenminste een gelijkspel uit de bus te halen. Real Madrid wint uiteindelijk met 1-0 in Duitsland.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRB Leipzig beperkt schade tegen Real Madrid in eigen huis