donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

RYAN GRAVENBERCH GAAT VOOR NIEUWE UITDAGING.

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Griepverschijnselen in Nederlandse selectie

De bondscoach van het Nederlandselftal Louis Van Gaal heeft vrijdagochtend alarm geslagen vanwege de toename van griepverschijnselen in het Nederlandselftal. Terecht maakt  de bondscoach van het Ne...

 

Ajax zal waarschijnlijk aan het eind van het seizoen afscheid moeten nemen van Gravenberch.

Real Madrid en Liverpool  hebben serieuze interesse in Ryan getoond, terwijl de speler zelfs Barcelona als voorkeur heeft.

De middenvelder van Ajax, 19 jaar, zou volgens de Spaanse krant  El Nacional  aan Real Madrid   duidelijk hebben gemaakt dat  hij na Ajax liever zijn carriere voortzet bij Barcelona. Het is wel bekend dat Barcelona opdit moment grote financiele zorgen heeft.

Ryan zijn contract bij Ajax loopt in 2023 af, waardoor Ajax in principe na dit seizoen tot verkoop zou kunnen gaan van hun middenvelder, om zodoende een transfervrij vertrek te voorkomen.

Ryan voelt zich gestreeld door de interesse van Real Madrid en Liverpool.Alhoewel hij de voorkeur geeft aan een vertrek naar Barcelona is de vraag als hij aanbod zou komen, gezien de hevige concurrentie strijd op het middenveld bij Barcelona, denk maar aan Busquets,Frenkie de Jong,  Gavi, Nico , Pedri

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRYAN GRAVENBERCH GAAT VOOR NIEUWE UITDAGING.