Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Ravalcheny van Ommeren tekent contract bij K.A.A Gent

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 07 01 At 22.39.29

De talentvolle voetbalster Ravalcheny van Ommeren heeft een contract weten af te dwingen bij K.A.A Gent, voetbalclub in België. De 17 jarige van Ommeren is afkomstig van ADO Den Haag waar zij drie seizoenen gespeeld heeft. Nu zal de talentvolle voetbalster de overstap maken naar de Belgische voetbal competitie.

Als klein meisje heeft Ravalcheny diverse sporten beoefend, zij heeft tijdens deze periode altijd geroepen dat zij wilde voetballen. Haar vader voetbalde zelf en was van mening dat zijn dochter niet hoefde te voetballen, omdat papa dit deed. Haar moeder was het gevraag zat en besloot de gok te wagen. Ravalcheny begon als 9 jarig meisje het voetbal avontuur bij voetbalclub SVS en maakt nu dus een mooie overstap naar K.A.A. Gent.

In haar nog jonge prille voetbal carrière is er continu sprake geweest van een stijgende lijn. Nu er een contract getekend is bij K.A.A Gent, gaat zij een nieuwe sportieve uitdaging aan. Mede door Winston Babel (Different Sport International), heeft zij het aanbod van K.A.A. Gent weten te verzilveren.

Babel is zeer te spreken over de kwaliteiten van zijn pupil. “Ravalcheny van Ommeren, is een zeer sterke middenveldster, zij heeft power in haar spel en heeft een goede lengte. Zij is tactisch sterk en weet precies wanneer zij de diepte moet ingaan om gevaarlijk voor het doel te komen”.

“We zijn zeer tevreden met deze transfer, en zijn ervan overtuigd dat Ravalcheny hier ook stappen zal maken om een completere voetbalster te worden”. “Je leeft hier als een professionele voetbalster, het is elke dag trainen, elke dag werken aan je voetbal vaardigheden. Het zal van Ommeren alleen maar een betere en sterkere voetbalster maken”, aldus Babel.

Afgelopen week was Ravalcheny van Ommeren nog te bewonderen op de velden van SV Real Sranang, waar zij mee deed in een oefenwedstrijd met de vrouwen van Real Sranang als afsluiting van het voetbalseizoen.

Ravalcheny begon in clubverband te voetballen bij SVS, na 1 seizoen een overstap naar Xerxes. Bij laatst genoemde club heeft zij velen prijzen gewonnen. De ontwikkeling van Ravalcheny werd niet ontgaan, en BVV Barendrecht melde zich voor haar. Opvallend was dat zij als 13 jarige mocht aansluiten bij de meiden van onder 19 van BVV Barendrecht. Hier heeft zij 2 seizoenen gevoetbald om vervolgens weer een overstap te maken naar ADO Den Haag. Nu zal zij haar talenten etaleren bij KAA Gent.

Culturu.com


1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ricky op:Ravalcheny van Ommeren tekent contra
dinsdag 7 juli 2020 20:02

Aai van Ommeren als je familie uit Delf komt dan kom je uit een goed nest. 😘👍.ik hoop dat je het heel ver schopt en ik wil je zien in het Nederlands 11tal ik zal je grootste fan zijn .
Daar na wil ik je ook zien voetballen voor de SURINAAMSE 11tal, want nu kan dat vroeger niet.
Je vader en moeder zijn de diaspora van Suriname, al zijn ze hier geboren.
Veel succes bij KAA Gent ik beloof je te volgen.
Jouw nieuwe ⚽fan.
Ricky. SOSO LOBI.Advertentie

Sport

Nathangelo Markelo naar FC Twente op huurbasis

Geplaatst

op

Img 179649eb89ef 1

FC Twente heeft Nathangelo Markelo weten te strikken voor komend seizoen, de voetballer komt over op huurbasis van Everton. Markelo is een verdediger en kan ook als middenvelder de posities op het voetbalveld invullen.

De 21 jarige voetballer is opgeleid bij FC Volendam en heeft in 2017 een overstap gemaakt naar Everton. Zijn prille voetbal carrière is nog maar net begonnen en Markelo kan zich nu dus etaleren bij FC Twente. De reden waarom hij op huurbasis voor Twente wilt voetballen is omdat hij nu niet direct zicht heeft op een basisplek bij Everton.

“Ik heb onlangs mijn contract bij Everton verlengd, maar direct uitzicht op een plek in het eerste elftal is er nog niet. De kans daarop is bij FC Twente groter en daarom is het goed voor mij om dit jaar voor FC Twente te gaan spelen”, aldus Markelo.

Culturu.com

Lees verder

Sport

Serena Williams investeert in vrouwenvoetbal

Geplaatst

op

Img 89d6c855a470 1

Mede door Serena Williams zal er een 11e voetbalteam actief zijn in de National Women’s Soccer League, de hoogste Amerikaanse voetbalcompetitie voor vrouwen. De namen van de mede investeerders die het voetbal project in LA omarmen zijn indrukwekkend.


De NWSL heeft bekend gemaakt dat er in 2022 een nieuw team zal deelnemen in de competitie, een franchiseclub die uit LA komt. Serena Williams is dus een van de investeerders. Verder zijn er ex- topvoetbalsters Mia Hamm, Abby Wambach en Julie Foudy en ook actrice Natalie Portman. die mee doen aan het project.


Natalie Portman, de Oscar-winnares (voor haar rol in Black Swan) heeft eerder in april 2019 een wedstrijd bijgewoond van de Amerikaanse voetbalsters. Zij ondersteund het initiatief en de strijd voor gelijke betalingen voor mannen en vrouwen.  Jennifer Garner en Eva Longoria ondersteunen dit initiatief ook.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen