vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Rashford scoort winnend doelpunt voor Manchester United

lees ook ...

Euro2024/ Frankrijk mogelijk zonder Mbappe tegen Nederland...

De spits van het Franse elftal Kylian Mbappe zal helaas de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij moeten gaan vanwege het oplopen van een gebroken neus in de eerste EK wedstrijd van Frankrijk. ...

Met een prachtig doelpunt in de tweede  helft wint Mnachester United van Westham United

Het was echt zwoegen voor Manchester United in de wedstrijd tegen Westham United zaterdag in de  Premier League. Een wedstrijd met weinig hoogtepunten,  geen spannende momenten, je kunt spreken van een saaie ontmoeting.Ploegen kregen weinig kansen.Zelfs Cristiano Ronaldo kon zijn stempel niet drukken op de wedstrijd.

In de 47 ste minuut van de tweede helft was het Rashford van Manchester United die middels een prachtig doelpunt het stadion even wakker schudde.Later zou blijken het gouden en enig doelpunt te zijn in deze zeer slappe ontmoeting.De wedstrijd werd in Old Trafford afgewerkt. Met deze overwinning heeft Manchester nu 38 punten

In de andere wedstrijd  in de Premier League startte Phillipe Coutinho in de basis bij Aston Villa.  Aston Villa nam het op tegen  Everton.In stelling tot de wedstrijd van Manchester United vs West Ham, zat er veel meer spanning in deze ontmoeting, waarbij Coutinho wederom een goede wedstrijd speelde, hij werd welliswaar in de 2de helft gewisseld.

Het doelpunt van Aston Villa werd in de 48 ste minuut van de eerste helft gescoord door de Argentijn Emiliano Buendia op aangeven van linksback Digne( oud speler van Everton).Het is de derde overwinning van  Aston Villa op rij .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRashford scoort winnend doelpunt voor Manchester United