maandag 26 september 2022
27.9 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Raphinha wijst Barcelona de weg naar de overwinning

lees ook ...

Juventus lonkt Antoine Griezmann naar Italie

De Franse international Antoine Griezmann op huurbasis spelend voor Atletico Madrid zou mogelijk zijn carriere kunnen voortzetten in Italie Antoine Griezmann kende geen geweldige periode bij Barcel...

De Braziliaanse international  Raphinha opende de score voor Barcelona  in de 3-0 overwinning  zaterdagmiddag tegen Sevilla in de  La Liga.

Coach Xavi koos ervoor om met dezelfde opstelling de vorige week tegen Real Sociedad de wedstrijd  tegen Sevilla te starten en hij werd niet teleurgesteld door zijn pupillen ookal  kreeg Sevilla  in de  1ste 15 minuten van de wedstrijd  de beste kansen om een voorsprong te nemen in de  wedstrijd  en toch was het Barcelona die op een 1-0 voorsprong  kwam door een doelpunt  van Raphinha, die voor het eerst met zijn hoofd een doelpunt scoorde.Niet lang daarna was Robert Lewandowski die zijn 5de  doelpunt noteerde in de La Liga. 2-0 werd de ruststand voor Barcelona.Het had 3-0 kunnen  worden als Dembele  niet teveel aan zichzelf dacht en de bal speelde op de vrij staande Lewandowski maar hij koos ervoor  zelf te schieten  en wel over het doel.

In de 2de helft  pakte Barcelona  de zaken anders aan en domineerde  de gehele 2de helft. Het 3de doelpunt van  Barcelona  kwam in de 55ste minuut vrij verrassend opnaam van centrale  verdediger Eric Garcia en pakte zijn 1ste doelpunt voor het seizoen. Frenkie de Jong  mocht invallen  voor Pedri terwijl Depay  op de bank bleef.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRaphinha wijst Barcelona de weg naar de overwinning