woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Raphinha op weg naar Spanje

lees ook ...

Twee coaches krijgen rode kaart in de Premier League

In de topper in de Premier League tussen Chelsea en Tottenham hotspur kregen beide coaches de rode kaart na een heftige woordenwisseling die bijna ontaarde in een gevecht Wat een schande voor het E...

De 25- jarige Braziliaanse international en speler van Leeds United is op weg naar zijn nieuwe club Barcelona waar hij een contract tot 2027 zal tekenen bij de club

Raphinha arriveert woensdag in spanje waar hij later op de dag de medische keuring zal ondergaan bij Barcelona en kort daarna zijn handtekening zal plaatsen onder een contract die hem tot 2027 bindt aan Barcelona.

Raphinha speelde het afgelopen seizoen voor de Engelse club Leeds United,maar had altijd als droom om ooit eens uit te komen voor Barcelona.Zijn zaakwaarnemer Deco heeft ook gespeeld voor Barcelona en dat maakte de gang naar Barcelona makkelijker voor Raphinha.Barcelona en Leeds United hebben een overeenstemming bereikt over een bedrag 63 miljoen euro die als transfer som zal gelden.

Het ligt in de bedoeling dat hij dit weekend al met Barcelona op stap gaat voor het spelen van enkele wedstrijden dit als voorbereiding van het nieuw seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRaphinha op weg naar Spanje