vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Raphinha op weg naar Spanje

lees ook ...

NBA La Lakers na twee verlengingen langs Milwaukee Bucks

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

De 25- jarige Braziliaanse international en speler van Leeds United is op weg naar zijn nieuwe club Barcelona waar hij een contract tot 2027 zal tekenen bij de club

Raphinha arriveert woensdag in spanje waar hij later op de dag de medische keuring zal ondergaan bij Barcelona en kort daarna zijn handtekening zal plaatsen onder een contract die hem tot 2027 bindt aan Barcelona.

Raphinha speelde het afgelopen seizoen voor de Engelse club Leeds United,maar had altijd als droom om ooit eens uit te komen voor Barcelona.Zijn zaakwaarnemer Deco heeft ook gespeeld voor Barcelona en dat maakte de gang naar Barcelona makkelijker voor Raphinha.Barcelona en Leeds United hebben een overeenstemming bereikt over een bedrag 63 miljoen euro die als transfer som zal gelden.

Het ligt in de bedoeling dat hij dit weekend al met Barcelona op stap gaat voor het spelen van enkele wedstrijden dit als voorbereiding van het nieuw seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportRaphinha op weg naar Spanje